Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 08 Eylül 2010, 23:01
durgunsu Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)
durgunsu durgunsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Lütfen Üyeliğinizi Aktifleştiriniz

Ruh Halin: Sakin
Yapilan Tesekkür: 2
1 Mesaja Tesekkür Edildi
durgunsu is an unknown quantity at this point

canım sağol bilgi için piskolojik olarakta insan çok etkileniyor
5 sene bn hastane hastane dolaştım özel olsun ssk hastaneleri olsun hatta ssk hastanesinde 21 gün yattım iyi olacaksada insan iyice hasta ediyorlar
başıma gelenleri sizinle paylaşayım hastalığımın teşisi 5 sene sonra romotoit artrit olarak konuldu çok şükür ssk hastanesinde sedimantasyonum yüksek çıkıyor diye yatacaksın ilaçlara öyle başlıyacağız dediler cuma günü hastaneye yattım hemşireler gelip hastalarla ilgileniyor ilaçlarını veriyor bana kimse bakmıyor soruyoruz sana öbür blm bakıyor oraya soruyoruz sana orası bakıyor diye geçiştiriyorlar bnde haftasonu doktorlar yokya ondan diyorum neyse pazartesi oldu doktorlar vizite çıktı 8 yataklı oda hepsine baktılar bana bakmadılar bekledim öbür blm doktorlarıda geldi onlarda bakmadı kıssacası yatışımı yapmayı unutmuşlar 2 gün boşuna yatmışım neyse hemen muaneye aldılar taliller falan biopsi yaptılar patolojiden temiz raporu geldi hocanın yüzü asıldı niye temiz diye başka hastaneye gönderdi ordanda temiz raporu gilince hoca ben birşey anlamadım dedi hoca çok üzüldü yani temiz çıkmasına ultrasonda böbreklerime baktılar prostat dediler hoca kızdı düzelttiler kanımı talil yapacağız diye alıp çöpe attılar sizin anlıycağınız 21 günde başıma gelmeyen kalmadı ama iyi tarafından bakıyorum herşeyim temiz çıktı romotoit artrit ve kansızlık dışında ozaman hemotolojide 6 ay tedavi gördüm hemen ayağa kalktım kızım ilkokula yeni başlamıştı ozaman şimdi 6 sınıfa gidecek 15 aylıkta bir kızım daha var elhamdülillah o günleri geride bıraktık romotoit artrit için ilacımı içiyorum çok şükür enazından ilacım var diyorum genede alah doktorlara düşürmesin onların eksikliğinide vermesin